Pravno obvestilo

Namen teh spletnih strani je predstaviti splošne informacije o ERGO Življenjski zavarovalnici d.d. in ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji (v nadaljevanju ERGO), njeni ponudbi ter poslovanju, zato vas prosimo, da si natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakega obiskovalca teh spletnih strani. Z nadaljevanjem uporabe teh spletnih strani ste pristali na pravila, ki so opisana v tem obvestilu.

ERGO bo vse morebitne spremembe zagotavljal točno in ažurno, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in prevzeti nikakršne odgovornosti. Niti ERGO niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani ne odgovorja za nobeno škodo, ki bi izjajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacije na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spletne strani vsebujejo tudi informacije o tretjih in kjer je to smiselno, so povezave s spletnimi stranmi tretjih tudi ustrezno označene. V tem smislu vidi ERGO tovrstne povezave kot dodatno ugodnost za uporabnike njenih spletnih strani.

Obisk in branje spletnih strani je anonimno. Osebnih podatkov obiskovalcev na zbiramo. Lahko se zgodi, da nam boste prostovoljno zaupali tudi vaše osebne podatke (npr. kontakt preko elektronske pošte). V teh primerih bo ERGO osebne podatke varoval kot zaupne.

Vse pisne in slikovne informacije na teh spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne zaščite. Reprodukcija vsebin je dovoljena le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Vsebina spletnih strani in morebitni dokumenti, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se ne sme razmnoževati, prepisovati ali kako drugače distribuirati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja ERGO-a. V primeru pisne privolitve mora biti na vsaki reprodukciji oz. dokumentu s celotnim ali delom vsebine spletne strani vedno tudi znak "© 2012 ERGO Življenjska zavarovalnica in ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji vse pravice pridržane".

ERGO si pridržuje pravico za spremembe vsebine teh spletnih strani kadarkoli in na kakršenkoli način. S tem ERGO ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Google Analytics - izjava o zasebnosti
Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev družbe Google Inc ("Google"). Google Analytics uporablja "piškotke", besedilne datoteke, ki so shranjene na uporabnikovem računalniku, da bi na spletni strani analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletne strani. Informacije, ki jih ustvari piškotek o uporabi te spletne strani (vključno z IP naslovom uporabnikovega računalnika) bo poslan in shranjen pri Googlu na strežnikih v Združenih državah Amerike. Google uporablja te podatke, da lahko oceni, kako se uporablja spletno stran, da pripravi poročila o dejavnosti za operaterje spletnih strani in za zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletne strani in interneta. Google lahko te informacije posreduje tretjim osebam, če tako zahteva zakon, ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. Google ne bo povezal uporabnikovega IP naslova s kakršnimi koli drugimi podatki, ki jih hrani. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov z izbiro ustreznih nastavitev na brskalniku. Vendar je potrebno upoštevati, da uporabnik morda ne bo mogel uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani uporabnik daje Google-u soglasje za obdelavo podatkov na način in za namene, kot je navedeno v tekstu.